Grijanje na struju

03.02.2015. | Napisao: tdomf_e048e  

Kod vas na Rebrovcu sam nabavijo Radijatore,ventile a cijevi su ugrađene.Imam kuću u Motikama.Prostor koji trebam grijati je 64 m kvadratna.Visina stropa 2.5 m.Kuća je zidana poroterm blokovima debljine 25cm.Nema fasade.
Moje pitanje je Koji kotao Vailant da kupim,koliko kilovata i koliko on košta kod vas sa ugradnjom?
Unapred zahvaljujem.

Komentari ( 1 )

 
 1. Hidroinženjering & Economic

  Poštovani,

  Na osnovu informacija koje ste nam dali, možemo Vam preporučiti da kupite kotao Valliant od 9kW.

  Inače generalno se računa da na jedan m3 ide 60W grijana kada su ispunjeni svi uslovi, a to je da je dobra stolarija, da postoji fasada i da generalno nema velikih gubitaka toplote.

  Uslugu ugradnje kotla Hidroinženjering & Economic ne radi, ali Vam možemo dati kontakte majstora koji bi Vam izvršili tu uslugu. Okvirne cijene su: ugradnja oko 100KM, 50 do 100KM za elektro radove i 50KM je puštanje u rad koje izvodi ovlašteni serviser.

  VAŽNO! Molimo Vas da sve što sam napisao shvatite kao dobronamjeran savjet i svakako predlažemo da konsultujete stručnjaka za ovu oblast koji bi na licu mjesta utvrdio idealno rješenje, jer na osnovu ograničenih informacija koje imamo ne možemo dati garanciju da će predloženo rješenje zadovoljiti Vaše potrebe.

  Biće nam drago da nas posjetite u našim prodajnim centrima na Rebrovcu, ulica Vojvode Stepe Stepanovića 201, Banja Luka ili u Tehno Centru, ulica Svetosavska 95, Glamočani, Trn, Laktaši.

  Za sva ostala pitanja i nedoumice, stojim Vam na raspolaganju.