Nagradni konkurs za dizajn vozila ‘’car-wrapping’’ H&E

30.06.2018. | Napisao: Vedrana Runjevac  

 

 

(ZAVRŠENO) Konkurs je otvoren do 22.07.

 

Pozivamo sve kreativce, grafičke dizajnere kao i kreativne marketinške agencije da nam pošalju svoje radove za dizajn naljpenica “car-wrapping” za naša vozila. Naša dva kombija Daily Iveco 70 C1 17HV 2018 i Fiat doblo cargo maxi 2018 čekaju novo odijelo.

 

Najuspješniji rad nagrađujemo sa 250 evra.

 

Učesnici konkursa:

Svi imaju pravo učešća.

 

Kriterijumi za izbor najuspješnijeg rada

 

Prvi kriterijum je da na najbolji način idejnim rješenjem predstavite našu firmu i privučete pažnju potencijalnih kupaca. Podstičemo učesnike konkursa da sami predstave svoje rješenje i ideje koje će simbolizovati orginalnost i inovativnost naše kompanije Hidroinženjering & Economic.

 

Upustvo za izradu idejnog rješenja:

 

* Kada je riječ o kreativnosti i detaljima, učesnici imaju apsolutnu slobodu, ali možemo vam pomoći i reći da volimo da budemo prepoznatljivi sa našom djelatnošću, poznati našim kupcima i saradnicima. Ne sviđa nam se da budemo samo slika kupatila nepovezanog sadržaja.

 

* Cijenimo da su linije, dimenzije i priprema štampe usklađene za auto (cast) foliju. Odijelo treba dobar materijal.

 

* Dizajn auto grafike može biti parcijalan ili kompletan, obucite ih po Vašoj modi.

 

* Konkursni rad mora biti dostavljen u JPEG u izvornom formatu ( PSD, AI, CDR sa svim pripadajućim materijalima, fotografijama, fontovima) u visokoj rezoluciji (300 dpi) .

 

* Potrebno je prilagoditi dimenzije za štampu.

 

* Svaki učesnik može dostaviti najviše dvije verzije idejnog rješenja.

 

* Potrebno je da su boje usklađene sa logom firme koji se nalazi na sljedećem linku: https://we.tl/7tv1bhx4PB Ispod logotipa H&E koji ide sa dizajnom potrebno je da piše puni naziv firme, adresa i broj telefona. Potrebno je da je pozicija logotipa na vratima vozila.

 

*Vozila su bijele boje.

 

Sva idejna rješenja moraju biti originalan rad i vlasništvo učesnika konkursa. Idejna rešenja ne smiju biti ranije objavljivana ili poslata na neki drugi konkurs.

 

Kriterijumi ocjene radova:

 

Komisija će vršiti ocjenjivanje i izbor dostavljenih radova na osnovu toga da li su urađeni u skladu sa uputstvima za izradu idejnog rješenja, da li su inovativni i kreativni, jasni i aktuelni, kao i primjenjivi.

 

Ukoliko ni jedan od prispjelih radova ne zadovolji, komisija može da proglasi konkurs neuspješnim.

 

Odluka komisije je konačna.

 

Radove možete slati na email: info@hidroinzenjering.com. Konkurs ostaje otvoren do 22.07. 2018. Autor će biti nagrađen za svoj rad u iznosu od 250 evra.

 

Očekujemo Vaš moderan dizajn!

Komentari su zatvoreni!