Mogućnost odgođenog plaćanja

Kako bi pokazao da uvijek misli na svoje kupce Hidroinženjering & Economic d.o.o. omogućio je niz olakšica za kupovinu svih proizvoda iz svog bogatog asortimana.

U vidu kredita sa otplatom do šest mjeseci bez kamata i žiranata, mogu se kupiti proizvodi u minimalnom iznosu od 100 KM i maksimalnom od 5 000 KM.

Ukoliko se odlučite za ovakav vid plaćanja:

  • za zaposlene su potrebni: lična karta, tri posljednje platne liste iz firme i potvrda o zaposlenju,
  • za penzionere su potrebni: lična karta, ček od posljednje penzije i Rješenje o penziji ukoliko penziju primate preko banke.

 

Savjeti za kupovinu

savjet

Potreban Vam je savjet za kupovinu  proizvoda iz našeg asortimana? Naše osoblje biće Vam na usluzi. Stručnim savjetima pomoći ćemo Vam da obavite najbolju kupovinu i budete zadovoljni Vašim izborom.

Dužinu radnog vremena prilagodili smo upravo Vama. Od sedam dana u sedmici, šest dana smo posvetili Vama. Naši zaposleni  od 7h do 20h rade na tome da svi naši kupci budu zadovoljni kupovinom.

 

Povrat PDV-a stranim državljanima (Tax Free)

Tax free

Vršimo povrat PDV-a stranim državljanima koji kupe robu u našim prodajnim centrima.

Da bi se ostvario uslov za povrat PDV-a, minimalni iznos po računu je 100,00 KM (BAM). Strani državljanin mora od prodavca uzeti propisani obrazac “PDV SL2”(Zahtjev stranog državljanina za povrat PDV). Taj obrazac ispunjavamo mi, a na osnovu putne isprave kupca.

Račun za koji se traži povrat PDV-a mora se iznijeti iz BiH gdje carinski službenik ovjerava da je roba izašla iz carinskog područja BiH. U periodu 3 mjeseca od datuma iznošenja robe van carinskog područja BiH, strani državljan se može vratiti u BiH sa ovjerenim obrascem PDV SL2 od strane carinskog službenika. Povrat PDV-a se vrši direktno u našim prodajnim centrima. Ukoliko se strani državljanin više ne vraća u BiH, to pravo može se ostvariti putem pošte.

Pravo povrata PDV-a ne važi za akcizne robe.

Kupovina pločica

Kupovina pločica brocatto1_161351

Uredite enterijer i eksterijer doma pločicama iz našeg asortimana. Vjerujemo da ćete kod nas pronaći pločice koje će Vaš dom učiniti ljepšim i ugodnijim za boravak.

Pogodnosti koje Vam Hidroinženjering & Economic d.o.o. nudi pri kupovini keramičkih pločica:

  • velik izbor dimenzija i boja,
  • velik izbor različitih dekorativnih pločica i bordura,
  • mogućnost kupovine pločica po komadu.

 

Dostava kupljene robe

Dostava

Nakon kupovine i dalje Vam stojimo na raspolaganju. Dostavu kupljene robe na Vašu adresu vršimo u što kraćem vremenu.

 

Akcijske cijene

Akcije

Hidroinženjering & Economic d.o.o. misli na svoje kupce. Svake sedmice u mjesecu određeni proizvodi iz našeg asortimana imaju akcijske cijene.

 

Kartično plaćanje

Plaćanje možete vršiti karticama: Master Card, Visa, Maestro i Visa Electron.

Svi korisnici Visa kreditnih kartica UniCredit Bank mogu plaćati robu na rate bez kamate i naknade. Plaćanje možete podjeliti na 12 mjeseci, a za to nećete imati nikakve dodatne troškove. Prednosti ovog načina plaćanja jesu:

  • jednostavnost i brzina usluge,
  • kupovina bez kamata i naknada, te bilo kakvih dodatnih troškova,
  • bolja kontrola finansijskih sredstava.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Dodatne informacije možete dobiti ako nas kontaktirate na naše brojeve telefona ili na e-mail prodaja@hidroinzenjering.com, a naši zaposlenici rado će Vas uslužiti.