Valliant ili MEK

06.02.2015. | Napisao: tdomf_e048e  

Postovanje. Svakako u stanu prebacujem grijanje na struju, skidam se sa toplane i njihovog skupog grijanja, pa po Vasem misljenju ili predlogu, sta je bolje i pametnije, a samim tim mislim na potrosnju struje i na ucinak grijanja, kupiti,kotao ili mek-ove. Rijec je o stanu 87 kvadrata, u njemu su gusani radijatori i ima ih 6 komada. Zgrada je stara gradnja i u super je stanju,i zamijenja je stolarija na stanu.

Unapred hvala ,lijep pozdrav.

Komentari ( 1 )

 
 1. Hidroinženjering & Economic

  Na osnovu informacija koje ste nam dali, naša prijateljska preporuka je da razmislite o ugradnji električnog termobloka. Ova investicija je nekoliko puta skuplja od ugradnje mekova, ali je u eksploataciji daleko pouzdanija, dugotrajnija, pa možda i ekonomičnija. Prilikom ugradnje električnog termobloka trebate provjeriti mogućnost postavljanja termobloka u Vašem stanu, to jeste da li su Vam instalacije za grijanje i električne instalacije pripremljene za instalaciju električnog kotla.

  Prilikom izbora snage elektro kotla, računica koja Vam može pomoći je da na jedan m3 ide 60W grijanja kada su ispunjeni svi uslovi, a to je da je dobra stolarija, da postoji fasada i da generalno nema velikih gubitaka toplote. Pri pretpostavci da Vaš stan ima visinu od poda do plafona 2,5m, Vi biste trebali kotao snage 12-15kW.

  U Hidroinženjering & Economic možete pronaći električne termoblokove proizvođača Valliant po veoma povoljnim cijenama.

  Biće nam drago da nas posjetite u našim prodajnim centrima na Rebrovcu, ulica Vojvode Stepe Stepanovića 201, Banja Luka ili u Tehno Centru, ulica Svetosavska 95, Glamočani, Trn, Laktaši.

  VAŽNO! Molimo Vas da sve što sam napisao shvatite kao dobronamjeran savjet i svakako predlažemo da konsultujete stručnjaka za ovu oblast koji bi na licu mjesta utvrdio idealno rješenje, jer na osnovu ograničenih informacija koje imamo ne možemo dati garanciju da će predloženo rješenje zadovoljiti Vaše potrebe.

  Za sva ostala pitanja i nedoumice, stojim Vam na raspolaganju.