1. PREUZIMANJE U PRODAVICI NA 2 LOKACIJE – BEZ TROŠKOVA DOSTAVE

Da biste izbjegli troškove dostave, tražene artikle možete preuzeti u prodavnici na 2 lokacije:
– Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 201, Banja Luka
– Svetosavska 95, Glamočani.
Kada Vaši proizvodi budu spremni za preuzimanjem dobićete e-mail obavještenja. Svoju narudžbu trebate preuzeti tokom radnog vremena prodavnice, na dan primitka obavijesti ili tokom sljedeća 2 radna dana. Plaćanje ćete izvršiti u prodavnici prilikom preuzimanja narudžbe (u gotovini ili karticom).


2. DOSTAVA NA ADRESU PO VAŠEM IZBORU – NAPLAĆUJU SE TROŠKOVI DOSTAVE

Hidroinženjering & Economic može isporučiti artikle samo onim kupcima koji se nalaze na adresama unutar granica Bosne i Hercegovine.
Cijena dostave iznosi varira od težine i zapremine konkretnog proizvoda i vrši je kurirska služba i naša dostavna vozila. Ako naručujete Više artikala, trošak dostave se plaća samo za jedan artikl i to onaj koji je najteži.
Savjetujemo vam da unesete broj mobilnog telefona prilikom izrade narudžbe tako da vas dostavljač može obavijestiti o dostavi pozivom ili SMS porukom.
Provjerite jesu li vaše ime i prezime, adresa, broj telefona ispravni u POTVRDI NARUDŽBE koju ste dobili na Vaš e-mail.
Dostave se mogu odužiti zimi zavisno od vremenskih uslova.
Važno: Ako vam dostavna služba ne uspije dostaviti artikl na adresu (npr. nema nikoga na adresi ko bi preuzeo pošiljku), oni će vas kontaktirati. Nakon toga ćete moći dogovoriti dostavu svoje narudžbe.
Dostava za račune preko 500 KM je besplatna.