O nama

Preduzeće za trgovinu i usluge Hidroinženjering & Economic d.o.o. osnovano je 28.12.1999. godine u Banjoj Luci, Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 201. U početku se bavilo trgovinom vodomaterijalom, da bi relativno brzo proširilo asortiman na elektromaterijale i materijale za centralno grijanje.

Hidroinženjering & Economic d.o.o. danas zapošljava trideset pet radnika, a stipendira i tri nova stručnjaka.

U svom razvoju Hidroinženjering & Economic d.o.o. ostvario je saradnju sa brojnim privrednim subjektima u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj, ali najznačajniji poslovni partner je Economic d.o.o. iz Viteza, sa kojim traje uspješna saradnja, skoro od samog osnivanja preduzeća.

Hidroinženjering & Economic d.o.o. prodaja je značajna članica franšizne mreže Economic. Od 55 članica franšizne mreže Economic, mi smo među onim koji su ostvarivali najbolje poslovne rezultate.

11.04.2006. godine je otvorena nova poslovna jedinica TEHNOcentar u Glamočanima, na magistralnom putu M16 Banja Luka – Laktaši.

Namjena TEHNOcentra je da postane regionalni snabdjevač vodomaterijalom i opremom za kupatila, elektromaterijalom, materijalom za centralno grijanje, bijelom tehnikom i elektronskim uređajima za područje od Modriče do Bihaća putem direktne prodaje, ali i preko ostalih članica Economic d.o.o. franšizne mreže sa ovog područja.

Na ovaj način, izgradnjom i puštanjem u rad TEHNOcentra, pored ostalog, Hidroinženjering & Economic d.o.o. doprinosi boljoj snabdjevenosti tržišta, kao i bržem ekonomskom razvoju ovoga kraja.

Fotografije poslovnica