Kotao kombinovani EKO CK 35 kW BB CENTROMETAL

SKU: 30043 Kategorija:

Niz provjerenih tehničkih rješenja čini ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu. Mogućnost jednostavne ugradnje opreme na pelete, ulje ili plin predstavlja posebnu vrijednost ovih kotlova. Izrađeni su u skladu s Europskom normom EN 303-5.

– Toplovodni kotao za centralno grijanje predviđen za loženje s više vrsta goriva (kruto, peleti, tekuće ili plinovito), nazivnog toplinskog učina od 20 do 50 kW.
– Bojler potrošne tople vode izrađen je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika, čime su zagarantirani visoki higijenski uslovi, a potopljenost bojlera omogućuje brzo zagrijavanje cjelokupne količine potrošne tople vode.
– Ugrađeni bojler potrošne tople vode u kotao ne zahtjeva posebnu cirkulacijsku pumpu, koja bi inače bila potrebna kada bi se bojler nalazio izvan kotla.
– Odgovarajuće dimenzionirano ložište te vođenje plinova izgaranja u tri prolaza osiguravaju visoki stepen iskorištenja kotla, što ga čini “štedljivim”.
– Ložište kotla izrađeno je od visokokvalitetnog 5 mm kotlovskog lima.
– Velika vrata i ložište kotla omogućuju loženje krupnim krutim gorivom te jednostavno čišćenje i održavanje. Jednostavna zamjena smjera otvaranja gornjih i donjih vrata
– Mogućnost ugradnje termičkog osiguranja na za to fabrički pripremljen otvor.
– Kotlovi su fabrički opremljeni termostatom koji upravlja radom pumpe.
– Isporučuje se posebno tijelo kotla, posebno oplata s toplinskom izolacijom što omogućuje jednostavan transport i ugradnju te smanjuje rizik od oštećenja.
– U osnovnu isporuke kotla je uključen pokazivač temperature kotlovske vode te pribor za čišćenje i pepeljara.
– Za slučaj loženja uljem ili plinom, potreban je set za ugradnju uljno/plinskog plamenika te turbulatori (broj ovisi o snazi kotla).
– Za slučaj loženja s drvenim peletima, u Cm Pelet-setu se nalazi set za ugradnju pelet plamenika na donja kotlovska vrata, turbulatori, pelet plamenik, pelet spremnik, transporter peleta te kotlovska regulacija.
– Prilikom loženja na ulje/plin ili pelete, u kotao je potrebno ugraditi turbulatore (isporuka tvornički sa Cm Pelet-set-om, dodatno naručiti za loženje uljem/plinom).
– Osnovna kotlovska regulacija plamenika (ulje/plin) dodatno se isporučuje, a postavlja se na tvornički pripremljeno mjesto na gornjem poklopcu oplate kotla.
– Kotao je ispitan i certificiran po europskoj normi EN 303-5 i EN 304 i proizveden u skladu s normom ISO 9001 i ISO 14001.

Isporuka u BiH: artikal nije na stanju
Stanje u prodavnicama:
Glamočani: nije na stanju
Banja Luka: nije na stanju
Datum ažuriranja: 16.07.2024.
Težina 322 kg